Project Dakkapel

Dakkapellen worden onderverdeeld in traditioneel gebouwde dakkapellen en prefab dakkapellen.
Een traditionele dakkapel wordt exact op maat op je dak gebouwd. Een traditionele dakkapel heeft talloze mogelijkheden in hout en kunststof.
Een houten frame vormt de basis van de traditionele dakkapel. De afwerking van een traditionele dakkapel gebeurt met hout of kunststof materiaal (Trespa panelen of Keralit schroten). Je kunt bij een traditionele dakkapel kiezen voor houten kozijnen of kunststof kozijnen.
De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de millimeter nauwkeurig afgestemd op de hellingshoek van je dak. Zo sluit de dakkapel perfect aan op de contouren van je huis.
Een prefab dakkapel wordt gemaakt in een werkplaats of in de fabriek van een dakkapellen specialist. De prefab dakkapel wordt kant en klaar geleverd en binnen een dag geplaatst. Door deze prefab werkwijze heb je weinig overlast en rommel van het plaatsen van de dakkapel.
Het dakkapel dat door ons is gemaakt, is een traditioneel dakkapel, maar dan wel onderhoudsarm opgebouwd d.m.v. kunststof kozijnen met HR++ ISO-glas, trespa boeidelen en werzalith rabath delen aan de voorzijde en op de zijwangen.

DSC01514 7 6 5 3 2d 2c 2b 2a 2